Chambres d'hôtes 'Villa Champallement'

B&B 'Villa Champallement’ is een statige notariswoning uit begin vorige eeuw met 3 karakteristieke gastenkamers op de eerste verdieping. 

“We have been able to enjoy this truly magical house in it’s very special spot.” (Suzy)

De  tuin is het visitekaartje van de villa vanwege de unieke ligging op een rotsplateau naast een kasteeltje en met een overweldigend panoramisch uitzicht tot aan de Morvan.

“Het is alsof je midden in een schilderij zit.”(Marianne)

 

Foto impressie huis en tuin

De gastenkamers

De gastenkamers zijn voorzien van antiek meubilair, gecombineerd met hedendaags comfort.

Iedere kamer beschikt over comfortabele boxspringbedden*) van hotelkwaliteit (180 x 200) en een eigen badkamer met toilet, wastafel, douche en/of bad, ingericht in de stijl van het oude huis. Handdoeken, shampoo en haardroger liggen voor je klaar.  Op elke kamer is een waterkoker en zitje aanwezig. Twee kamers beschikken over een charmant balkon, met panoramisch uitzicht.

Alle vertrekken zijn voorzien van elektrische verwarming en buitenluiken, waardoor zij in het voor- en naseizoen warm zijn en in de zomer koel blijven. Er is wifi aanwezig. 

*) Beschikbaar als 2-persoons of 2 x 1 persoons

Het vertrek bestaat uit een vestibule, waaraan zich de slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en het balkon bevinden. In de vestibule is plaats voor de koffers en er staat een antieke Franse strijkkast met thee-/koffieservies en een waterkoker.

“ Prachtige ruime kamer met een heel goed en ook een heel mooi bed. Heerlijk geslapen” (Hans en Vera)

Deze kamer is met recht "A room with a view" te noemen. Een kamer met badkamer met toilet, wastafel en douche en charmant balkon.

“Ik zat ’s morgens voor het ontbijt heerlijk in het zonnetje op het balkon met een kopje thee te genieten van het uitzicht.” (Ingrid)

De kamer heeft twee 1-persoonsbedden, een badkamer met toilet, wastafel en douche.

"Prachtige kamer met heerlijke douche!" (Veerle)

Het ontbijt

Iedere ochtend verwennen we onze gasten tussen 8.00 uur en 9.30 uur met een heerlijk ontbijt.

“Besonders das selbstgebackene Brot von Gerben hat uns überrascht.“ (Dieter)

Vers fruit, vruchtensap, croissants, stokbrood of (eigen gebakken)  brood, eitje, (zelfgemaakte) jam, kaas, yoghurt, muesli, koffie en thee zijn allemaal op de ontbijttafel te vinden.

Bij mooi weer serveren we het ontbijt op het terras aan de grote natuurstenen tafel zodat je kunt genieten van het uitzicht. 

En als het nog fris is serveren we het ontbijt aan de antieke Franse oortafel in de sfeervolle eetkamer op de benedenverdieping.