Touren met de camper 

Bij ons kun je een 4-persoonscamper huren waarmee je op reis kunt.  We geven een uitgebreide instructie voor het gebruik van de camper en je kunt een eerste oefenronde maken. Je parkeert je eigen auto veilig op het afgesloten terrein van Logement Champallement.

“ Prima uitgeruste camper, groot genoeg om in te wonen en niet té groot om mee te reizen!” (Vera en Hans)

Logement Champallement ligt midden in Frankrijk. Vanuit deze plek is heel Frankrijk dichtbij. Je rijdt in een paar uur naar de bergen of naar de zee en bent ook zo in Zuid Frankrijk. Een perfecte uitvalbasis om Frankrijk te verkennen! Maar ook Zwitserland, Italië en Spanje zijn goed bereikbaar.

 Als je wil kun je het combineren met een overnachting en diner in de B&B Villa Champallement of met het huren van het vakantiehuis, zodat je uitgerust op reis kunt. 

"Na een week in de mooie 'gîte' huurden we de camper om de Morvan te doorkruisen. Toen we terugkwamen, verbleven we twee nachten in de 'chambre d'hôtes' zodat we niet terug hoefden te rijden in het drukke weekend. Voor ons was het een geweldige combinatie." (Joke en Thijs)

De camper is compleet ingericht met een vast twee-persoonsbed. De keuken is geheel ingericht en 4 comfortabele tuinstoelen en tuintafel maken het geheel compleet. Er is een fietsendrager beschikbaar voor (elektrische) fietsen.

“Een heerlijk vast bed.” (Hans en Els)

Reserveren? Neem contact met ons op!